Благотворителен Ironman триатлон – Заедно за Маринка

Благотворителен Ironman триатлон – Заедно за Маринка

Приятели,

както обещах с малко закъснение внасям повече информация относно благотворителното събитие, което реших да организирам в полза на нуждаещо се дете.
Във връзка с поредното затягане на мерките и здравословен проблем, който ме извади от строя за почти 2 седмици (не е Корона), се налага да отложа събитието за 13-ти септември.

С толкова много неизвестни е сравнително трудно да се дадат точни детайли, но планът за сега е плуването (3.8км) да бъде проведено в Гребен Канал Пловдив, като това, което се опитвам да издействам е да могат да се включват възможно най-много хора. По време на колоездачният етап най-вероятно ще трябва да бъда изцяло сам тъй като от Общината ме предупредиха, че, за да бъде организирано, трябва да има налични патрулни коли, линейки и т.н. Всичко това би довело до не малки разходи, които по-добре да бъдат вложени за каузата.

За това етапите, където ще може да се включите и вие, ще бъдат плуването и бягането, което също ще бъде изцяло на Гребен канал Пловдив. Обмисляме идеята с един от спонсорите да разположим 2 освежителни пункта, където всеки от вас да може да се подкрепи през целия ден. Надявам се в най-скоро време да получа нужните разрешителни, за да може да уточним детайлите.

Всички събрани средства ще отидат за каузата “Заедно за Маринка”

Линк към кампанията в Helpkarma

Тя е едва на осем, а от пет години насам се бори с тумор в мозъка!

Днес е усмихната и лъчезарна млада госпожица, която обича да танцува и играе. Мечтае да стане сладкарка и иска да си има собствена сладкарничка, където да работи заедно с мама. Живее с майка си и по-малката си сестичка Аля, с която са много привързани, но за съжаление са разделени през повечето време, защото на Маринка често ѝ се налага да бъде в болница.

Наред в борбата с коварния рак, тя страда и от обструктивна хидроцефалия.

Терапията, която спира рака е скъпа и не се покрива от здравната каса. Месечната сума от 5 000 евро необходима за медикамента и всички необходими други лекарства става огромна и непосилна за семейството, а трябва да се прилага в продължение на минимум две години!

Заедно с Вас можем да помогнем на младата госпожица да осъществи мечтата си.

Линк към кампанията в Helpkarma

Share this post

Comment (1)

  • Борис Танев Reply

    С какво мога да съм полезен ?

    13 юли, 2020 at 7:14 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *