Как да гледате IRONMAN KONA?

Как да гледате IRONMAN KONA?

 

Пригответе се да гледате най-голямото състезание за годината!

Ето всичко, което трябва да знаете относно проследяането на Ironman Kona, което ще се проведе в събота, 12 октомври.

Миналата година Ironman обяви партньорство с Facebook, за да излъчи на живо няколко състезания, включително Световното първенство Ironman, в социалната платформа. Цялостното покритие на състезанието ще започне в 19:10 часа българско време във Facebook.com/Ironmannow. Покритието ще включва всички аспекти на надпреварата. Ще можете да гледате как спортистите се подготвят за големия ден. Предаването също ще преминава през финала на състезанието – което позволява на зрителите да видят емблематичния последен час. Общо ще има 20 часа възможност да се настроите за най-голямото състезание в триатлона.

Състезанието Ironman Kona също ще излъчва на живо по NBC Sports, като започва с 90-минутно шоу на NBCSN и продължава с живото предаване на мъжките и женските стартове.

На живо можете да следите както професионалните, така и спортистите от възрастовите групи в приложението Ironman Tracker (достъпно от Google Play и iTunes App Store).

Предаването ще бъде домакин на екип от бивши спортисти и експерти. Тази година екипът включва Майкъл Ловато, Паула Нюби-Фрейзър, Мат Лието, Деде Гризбауер, Грег Уелч и Майк Райли.

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *