Иван Попов е новият треньор на Българския национален отбор по триатлон

Иван Попов е новият треньор на Българския национален отбор по триатлон

През изминалия месец ръководството на Българска асоциация по триатлон обяви конкурс за национален треньор по триатлон. В конкурса взеха участие треньори от различните клубове в страната и представиха своята квалификация, умения, опит, стратегия за развитие и препоръки.

След подробен анализ управителния съвет на БАТ взе решение на чело на националния отбор по триатлон да застане Иван Попов – треньор на един от най-старите и доказани клубове по триатлон в страната “Триатлет” Баня.

Под негово ръководство състезатели на клуба са завоювали над 100 титли от държавни първенства, над 500 медала от държавни първенства , турнири по триатлон и неговите разновидности, 15 медала от балкански първенства и са участвали на европейски купи.

“Българска асоциация по триатлон цени високо професионализма и отдадеността към тренировъчния процес, които показва Иван Попов. През годините той се е утвърдил като треньор, които изгражда шампиони от нулата, а ние търсим точно толкова мотивиран селекционер”, коментира Марио Илиев.

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *